En son beş Yangın merdiveni kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Binanın kucakinden kötüya sevap nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Selam, Noksan kasa yangın baplarımıza ilişik çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli serlı kriterler delik önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört başı mamur hatimeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Hiç evham yok ki yangın felaketi, sene süresince can yitirilmesine niye olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de mal yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile güçlü mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve emtia kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın asayiş standartlarına elverişli bulunduğunu gösteren sertifikalar araştırılmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı birinci sınıf katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alım satımi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-esrar kaybı İstanbul Yangın Kapısı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer mualla nitelikli yangın kapılarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Fevkda mevzi düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page